Το φορτηγό που δημιουργεί σεισμό στο πέρασμά του… κυριολεκτικά! (+video)

Ονομάζεται T-Rex και μόλις δείτε το video θα καταλάβετε πως προέκυψε το όνομα. Ένα τεράστιο όχημα που είναι ικανό να δημιουργήσει σεισμό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
T-Rex

Κατά καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει απίστευτα οχήματα που προκαλούν δέος με το μέγεθός τους ή τις ικανότητες. Αυτή τη φορά, θα δούμε φορτηγό που, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, μπορεί να δημιουργήσει σεισμό. Ονομάζεται T-Rex, δηλαδή τυραννόσαυρος.

Διαβάστε επίσης: Ο οκτάτροχος γίγαντας των 152.000 κ.εκ. με 4.660 PS (+video) 

Η επίσημη ονομασία του είναι “Large Mobile Shaker” και ανήκει στο πανεπιστήμιο του Τέξας. Χρησιμοποιείται για αντισεισμικές μελέτες και φέρει έναν ειδικό μηχανισμό που χτυπά με δύναμη το έδαφος. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά! Το T-Rex είναι σε θέση να χτυπήσει το έδαφος 30 φορές ανά δευτερόλεπτο με μία δύναμη ύψους 27.216 κιλών.

Το συγκεκριμένο όχημα μπορεί να δημιουργήσει δονήσεις σε τρεις άξονες, όχι μόνο κάθετα στο επίπεδο της γης. Όπως θα ακούσετε στο video που ακολουθεί, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, Ken Stokoe, ανέφερε ότι κάποτε ο T-Rex τοποθετήθηκε πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη και τέθηκε σε λειτουργία. Αποτέλεσμα ήταν οι μαθητές να τρέξουν έξω από τις αίθουσες νομίζοντας πως γίνεται πραγματικός σεισμός.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.