Το πλύσιμο του αυτοκινήτου δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης αλλά και συντήρησης

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου μας δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης αλλά και συντήρησης. Ας δούμε γιατί δεν πρέπει να το αμελούμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πολλοί θεωρούν το πλύσιμο του αυτοκινήτου μέρος της… αισθητικής του. Αυτό όμως δεν είναι απολύτως σωστό, καθώς το πλύσιμο είναι και θέμα συντήρησης του. Ας δούμε λοιπόν γιατί πρέπει να πλένουμε το αυτοκίνητό μας αλλά και πόσο συχνά.

  1. Όταν πλένουμε το αυτοκίνητό μας εξολοθρεύουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στο αμάξωμά του, όπως σκόνη, λάσπη, βροχή, ρετσίνι, κουτσουλιές, άλατα (αν είμαστε κοντά σε θάλασσα ή μένουμε σε περιοχή που ρίχνουν αλάτι στον δρόμο τον χειμώνα).
  2. Το συχνό πλύσιμο προστατεύει τη βαφή του αυτοκινήτου και την διατηρεί στην επιθυμητή κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  3. Είναι θέμα ασφάλειας. Ένα πλυμένο αυτοκίνητο προσφέρει εκ των πραγμάτων καλύτερη περιμετρική ορατότητα από τις γυάλινες επιφάνειές του, αλλά και από τους εξωτερικούς καθρέφτες του.
  4. Ένα καθαρό αυτοκίνητο αποτρέπει τους επίδοξους… καλλιτέχνες από το να “σχεδιάσουν” επάνω του σχέδια ή να γράψουν κάτι, όπως στο αυτοκίνητο της εικόνας μας. Το να γράφεις κάτι επάνω σε σκονισμένο αμάξωμα συνεπάγεται και γρατσουνιά στο αυτοκίνητο, καθώς σέρνεις με το δάχτυλό σου όλη την βρωμιά, επάνω στο χρώμα.
  5. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά μελέτες έχουν αποδείξει πως ένα αυτοκίνητο με καθαρό αμάξωμα είναι πιο οικονομικό από ότι ένα με βρώμικο αμάξωμα, ειδικά σε συνθήκες αυτοκινητοδρόμου. Και αυτό γιατί το βρώμικο αυτοκίνητο έχει χειρότερη ροή αέρα επάνω του και επομένως μειώνεται η αεροδυναμική του απόδοση.
  6. Ένα καλό πλύσιμο φυσικά περιλαμβάνει και το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μία καλά πλυμένη και καθαρή καμπίνα προστατεύει και την υγεία μας από μικρόβια κλπ.

Πόσο συχνά πρέπει να πλένω το αυτοκίνητό μου;
Εδώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Σίγουρα κάθε 15 μέρες είναι ένα καλό διάστημα για το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Παρόλα αυτά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την χρήση που του κάνετε αλλά και από τον τόπο διαμονής σας. Αν είστε σε βιομηχανική περιοχή, κοντά σε θάλασσα ή σε περιοχές με πολλή σκόνη, τότε καλύτερα να γίνεται το πλύσιμο κάθε εβδομάδα. Το ίδιο ισχύει και αν κάνετε καθημερινά πολλά χιλιόμετρα ή αν παρκάρετε στον δρόμο και κάτω από δέντρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]