Οι πιο κοινοί λόγοι ατυχήματος στο δρόμο που πρέπει να αποφεύγουμε

Ιδού οι πιο κοινές αιτίες που προκαλούν τροχαίο ατύχημα στο δρόμο αλλά και τι πρέπει να κάνουμε για να τις αποφύγουμε και να παραμείνουμε ασφαλείς.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εσωτερικό Malibu

Οι πιο κοινές αιτίες που οδηγούν σε ένα ατύχημα είναι παράλληλα και εκείνες που παραδόξως μπορούμε να αποφύγουμε με μεγάλη ευκολία αρκεί να κάνουμε, ή καλύτερα να μην κάνουμε, κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά για να παραμείνουμε ασφαλείς κάτω από όλες τις συνθήκες.

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα πάνω από 0,05% για τους δικυκλιστές και πάνω από 0,08% για τους αυτοκινητιστές είναι μια από τις συχνότερες αιτίες ατυχημάτων στους δρόμους όλου του κόσμου. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα μας είναι ικανή να μειώσει σε σημαντικό βαθμό την ικανότητά μας να κρίνουμε σωστά τα όσα εκτυλίσσονται γύρω μας και να δράσουμε όπως πρέπει, ακόμη και σε φαινομενικά απλά “σενάρια”.

Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και έπειτα πρέπει να πιάσετε τιμόνι τότε απλά μην το κάνετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην χρησιμοποιήσετε το προσωπικό μέσο μετακίνησης σας ή εφόσον καταναλώσατε αλκοόλ “εκτός προγραμματισμού”, να αφήσετε το προσωπικό σας μέσο μετακίνησης και να προτιμήσετε τα ΜΜΜ.


Δείτε επίσης – Video: 4,6 δευτερόλεπτα οδήγησης που θα σου “ανοίξουν” τα μάτια

Ταχύτητα κίνησης άνω του επιτρεπόμενου ορίου
Η ταχύτητα κίνησης πάνω από τα επιτρεπτά όρια βρίσκεται επίσης ανάμεσα στις πιο κοινές αιτίες ατυχημάτων. Επειδή μάλιστα η ταχύτητα είναι σχετική, τα περισσότερα ατυχήματα που σχετίζονται με αυτή γίνονται στο αστικό περιβάλλον και μάλιστα με ταχύτητες που δεν θεωρούνται “υπερβολικές”.

Για να αποφύγουμε σε ένα ατύχημα που οφείλεται σε ταχύτητες άνω των επιτρεπόμενων ορίων το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε κάτω από αυτά, ειδικά στο αστικό περιβάλλον, εκεί που θα πρέπει να επιδεικνύουμε μάλιστα υψηλότερα επίπεδα εγρήγορσης από ό,τι συνήθως.

Κόπωση Οδηγού
Η κούραση βρίσκεται επίσης ανάμεσα στους συχνότερους λόγους που οδηγούν σε ατύχημα με τελευταίες έρευνες να δείχνουν ότι η κατάσταση με τους κουρασμένους οδηγούς είναι ακόμη πιο σοβαρή από όσο θεωρούσαμε μέχρι πρότινος.

Η επίδραση της κόπωσης στις ικανότητες ενός οδηγού είναι το ίδιο σοβαρή με την επίδραση του αλκοόλ. Τα αντανακλαστικά μας πάνε… περίπατο, τα μάτια μας κλείνουν διαρκώς και το μυαλό μας ζητά απεγνωσμένα λίγα λεπτά ξεκούρασης. Οπότε αυτό είναι και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, να κάνουμε δηλαδή στην άκρη του δρόμους και να δώσουμε την ευκαιρία στον οργανισμό μας να ξεκουραστεί με ένα διάλειμμα 30-50 λεπτών.

Διαβάστε επίσης – Ford: “Όχι” στα ακουστικά όταν είμαστε εν κινήσει

Χρησιμοποιώντας το κινητό
Το κινητό και η χρήση του κατά την οδήγηση αποτελούν μια πραγματική μάστιγα και βρίσκεται επίσης ανάμεσα στις συχνότερες αιτίες ατυχήματος αφού προκαλεί σοβαρή διάσπαση προσοχής, την οποία συνήθως και δεν καταλαβαίνουμε. Το να οδηγούμε και να κρατάμε το κινητό στα χέρια μας είναι φυσικά το χειρότερο, ενώ πολύ κοντά σε αυτό είναι και το να οδηγούμε χρησιμοποιώντας ακουστικά ή ακόμη και ανοιχτή ακρόαση.

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε σίγουρα ένα ατύχημα που οφείλεται στη χρήση κινητού είναι να κάνουμε στην άκρη του δρόμου, τόσο για να απαντήσουμε-πραγματοποιήσουμε μια κλήση όσο και για να στείλουμε ή να διαβάσουμε ένα μήνυμα που έχουμε λάβει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.