Προσκέφαλα: Η τεράστια σημασία τους στην ασφάλεια μας (+video)

Απλά και την ίδια στιγμή σωτήρια είναι τα προσκέφαλα που φέρουν τα σύγχρονα καθίσματα αυτοκινήτων. Δείτε τι κάνουν αλλά και πώς πρέπει να τα ρυθμίζουμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
προσκέφαλα καθισμάτων ασφάλεια 2021

Άγνωστη λέξη επί σειρά δεκαετιών στον κόσμο των τεσσάρων τροχών, αλλά στάνταρ εξοπλισμός στις μέρες μας, τα προσκέφαλα που βρίσκουμε στα σύγχρονα καθίσματα δεν είναι εκεί για λόγους αισθητικής και… ξεκούρασης. Στην πραγματικότητα τα προσκέφαλα παίζουν έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος από τον περιορισμό της κίνησης του κεφαλιού μας προς τα πίσω, στο ενδεχόμενο σύγκρουσης ενός οχήματος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που επιβαίνουμε.

Διαβάστε επίσης: Χειρότερα τα multimedia συστήματα από ουσίες…

Η απότομη και ανεξέλεγκτη κίνηση του κεφαλιού μας προς τα πίσω σε μία οπίσθια σύγκρουση μπορεί να επιφέρει ακόμη και ανεπανόρθωτες βλάβες στο λαιμό, τους σπονδύλους και το νευρικό μας σύστημα, με τα προσκέφαλα να φροντίζουν. ως σύστημα ασφάλειας, στον απόλυτο περιορισμό αυτής της κίνησης. Γι’ αυτό και όταν επιλέγουμε το επόμενο αυτοκίνητο μας θα πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία και στα προσκέφαλα, ενώ θα πρέπει να προχωρούμε πάντοτε στη σωστή ρύθμιση τους.

Τα καθίσματα των σύγχρονων αυτοκινήτων προσφέρουν δύο τύπους προσκέφαλου: Εκείνα που είναι πλήρως ενσωματωμένα στη σχεδίαση ενός καθίσματος και κάνουν συνήθως την εμφάνιση τους σε σπορ αυτοκίνητα και τα πτυσσόμενα. Τα τελευταία χωρίζονται επίσης σε δύο “υποκατηγορίες”, εκείνα που προσφέρουν ρύθμιση σε ύψος και εκείνα που ρυθμίζονται και ως προς την κλίση του μαξιλαριού τους.

Δοκιμή Ford Puma ST Line 125 PS Auto Traction

Για να επιτελέσει σωστά το έργο του ένα προσκέφαλο θα πρέπει να έχει ρυθμιστεί σωστά και σύμφωνα με το ύψος του εκάστοτε οδηγού ή συνεπιβάτη. Το ύψος του προσκέφαλου θα πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το πάνω μέρος του κεφαλιού μας, αν αυτό είναι δυνατό, ή όσο το δυνατό ψηλότερα. Τα προσκέφαλα που είναι ενσωματωμένα στα σπορ καθίσματα συνήθως ξεπερνούν αυτό το ύψος ούτως ή άλλως.

Παράλληλα, τα προσκέφαλα θα πρέπει να βρίσκονται όσο το δυνατό πιο κοντά στο κεφάλι μας, χωρίς φυσικά να μας ενοχλούν, ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο η κίνηση του κεφαλιού μας προς τα πίσω, σε οπίσθια σύγκρουση. Αυτό επιτυγχάνεται πιο αποτελεσματικά στα προσκέφαλα που ρυθμίζονται και ως προς την κλίση τους, τα οποία μπορούμε και να φέρουμε συνήθως ακριβώς στα μέτρα μας.

Δείτε και το ακόλουθο video για να κατανοήστε καλύτερα τη σημασία που έχουν τα προσκέφαλα για την ασφάλεια μας και θυμηθείτε να τα ρυθμίσετε σωστά την επόμενη φορά που θα μπείτε στο αυτοκίνητο σας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr