Αυτές είναι οι καλύτερες διαδρομές για οδήγηση στον κόσμο

Μερικές από τις καλύτερες διαδρομές για οδήγηση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Petrolheads, κοπιάστε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Για τους περισσότερες ιδιοκτήτες αυτοκινήτου, η οδήγηση δεν είναι τίποτα περισσότερο από την μεταφορά από το σημείο Α στο σημείο Β. Για εμάς (πιθανόν και για εσάς), είναι κάτι περισσότερο! Παράγοντες που επηρεάζουν την οδηγική μας ευχαρίστηση είναι σίγουρα το ίδιο το αυτοκίνητο, αλλά και η διαδρομή. Σε αυτό το άρθρο δίνουμε έμφαση στον δεύτερο παράγοντα και παραθέτουμε επιλεγμένες, μαγευτικές διαδρομές ανά τον κόσμο που πρέπει να επισκεφθεί κάθε άνθρωπος που αγαπάει την οδήγηση.

Για ανάβαση: Pikes Peak, H.Π.Α.
Βρίσκεται στο πελώριου βουνό που υψώνεται 4.302 μέτρα πάνω από το Colorado και ο δρόμος για την κορυφή παίρνει μια ώρα για το μέσο οδηγό.
Επίσης προτείνονται: Hakone Turnpike-Ιαπωνία, Mount Evans-Η.Π.Α., Race to the Sky-Cardrona Valley.


Για ορεινή οδήγηση: Irohazaka Winding Road, Ιαπωνία
Σκαλισμένη μέσα στα βουνά της μικρής πόλης Nikko, οι 48 απότομες στροφές του Irohazaka Winding Road δημιουργούν μια από τις πιο όμορφες και γεμάτες στροφές διαδρομές στο κόσμο.
Επίσης προτείνονται: Stelvio Pass-Ιταλία, Trollstigen-Νορβηγία, Jebel Hafeet Street-Εν. Αραβικά Εμιράτα, Furka Pass-Ελβετία.

Για παράκτια οδήγηση: The Atlantic Ocean Road, Νορβηγία
Απαθανατίστηκε στην τελευταία ταινία James Bond, No Time To Die, όπου αυτός ο δρόμος ένωνε μία σειρά νησιών με ένα εντυπωσιακό τρόπο.
Επίσης προτείνονται: Pacific Coast Highway-Η.Π.Α, Chapman’s Peak-Νότια Αφρική, Causeway Coast-Βόρεια Ιρλανδία,Great Ocean Road-Αυστραλία.

Για road-trip με αυτοκίνητο: Route 66, Η.Π.Α.
Διασχίζεις 8 πολιτείες και 3 ζώνες ώρας, πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε ήταν το 1926
Συνδέοντας το Chicago, το Illinois, με τη Santa Monica στην California με πάνω από 2.500 μίλια, είναι ο πιο διάσημος δρόμος της Αμερικής.
Επίσης προτείνεται: The North Coast 500-Σκωτία, Route 1-Ισλανδία, Trans-Canada Highway, State Highway 1-Νέα Ζηλανδία.

Ασφαλώς δεν θα μπορούσαμε να “ευλογήσουμε” και το “σπίτι” μας. Δείτε δύο ιδιαίτερες διαδρομές στην Ελλάδα, πατώντας εδώ θα διαβάσετε για την θρυλική Κατάρα και πατώντας εδώ για τον εφιαλτικό “Κωλοσούρτη”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.